Het geheim van geluk

 

Hoe word je gelukkiger? Hoe krijg je meer plezier in je leven?

Wat moet je doen om snel meer energie te krijgen en te houden?

cover het geheim van gelukVeel mensen willen gemakkelijk gelukkiger worden. Ze proberen van alles maar het lukt ze (nog) niet.

Hoe zorg je dat het jou wèl lukt? Het geheim van geluk is een leuke en effectieve methode om in 28 dagen gelukkiger te worden. Je leert hoe je snel en met plezier aan je geluk werkt.

‘Lekker compact en praktisch boek, prettig leesbaar en direct toepasbaar.’ – Patrick van Hees (auteur van De Geluksprofessor en De Geluksoma)

‘Prachtig boek over hoe je invloed kunt hebben op je eigen geluk. Zeer realistisch, inspirerend. Ik kan het van harte aanbevelen!’ – Onno Hamburger (auteur van Gelukkig Werken, senior trainer, Gelukkig Werken Coaches)

‘Eerlijk boek over geluk, fris en vlot geschreven, met een wetenschappelijke basis. Nancy begrijpt de kracht van de gewoonte. Ik werd er meteen gelukkiger van.’ – Hilde Backus (auteur van Op weg naar plezier in je werk, psycholoog, Wandelcoach.nl)

Eén kleine gewoonte kan je leven veranderen. Ontdek jouw geheim van geluk!

Nancy Peeters (1970) is psycholoog, trainer en spreker over geluk. Sinds 2010 leert ze mensen hoe je gemakkelijk gelukkiger wordt. Haar gelukstips worden ieder jaar vele tienduizenden keren gelezen.

Bestel snel, gemakkelijk en zonder verzendkosten via bol.com:

Heb je liever een gesigneerd exemplaar (niet via bol.com te verkrijgen): neem dan even rechtstreeks contact met me op. De prijs is gelijk, ik signeer en pak ‘m voor je in en neem de verzendkosten voor mijn rekening. Leuk voor jezelf of als kadootje!