In de media

Hier vind je me in de media en in artikelen over geluk waar ik aan mee heb gewerkt.

Flow magazine: Zomaar wat liefs

veel gelukJournaliste Anneke Bots wilde meer weten over de achtergronden van ‘random acts of kindness’ en bevroeg me over hoe je daar zelf gelukkiger van wordt. Flow Magazine publiceerde haar artikel hierover.

Klik hier voor een digitaal fragment uit dit artikel.

BNR: Gelukkiger door een sabbatical?

interview BNR BeterHarmke Pijpers van het radioprogramma BNR Beter wilde van mij en Ap Dijksterhuis weten hoe dat nou werkt, dat gelukkiger worden.

Klik hier om de uitzending terug te luisteren.

Nieuwsuur: Geluk is de meest essentiële taak

geluk houdt je in bewegingBij de gemeente Schagen zet ik me in als projectleider geluk om lokaal sturen op geluk mogelijk te maken. We zijn hiermee echt een pionier in Nederland. Daarom bezocht Nieuwsuur de gemeente Schagen en sprak met mij over de Geluksplekken.

Klik hier voor het artikel over het item dat Nieuwsuur uitzond.

NRC: Geluksbeleid

Als deelnemer aan de eerste groep van de opleiding ‘Sturen op geluk in het publieke domein’ aan de Erasmus Universiteit Rotterdam werd ik geïnterviewd over lokaal sturen op geluk. Want overheden, zijn die er wel om burgers blij te maken?

Klik hier voor de link naar het artikel.

Interviewserie: Hoe leven we nog lang en gelukkig?

artikel Sigrid van IerselSigrid van Iersel is gefascineerd door hoe je je leven op een waardevolle en zinvolle manier invult. Zij schreef een reeks artikelen over werkgeluk en interviewde me daarvoor.

Klik hier om haar artikel te lezen.

Interview lezing Vredesweek Gouda

mooie papiertjesOf ik ter gelegenheid van de Vredesweek in Groningen iets wilde vertellen over geluk? Ja, natuurlijk. Want geluk en vrede hebben heel erg met elkaar te maken. Hoe?

Klik hier om het artikel te lezen.

En nu bij jou?

Vraag me maar. Ik spreek graag over geluk op jouw bijeenkomst. En als je me wilt interviewen voor een artikel of ik kan op een andere manier wat voor je betekenen: neem even contact op:

Ik hoor graag van je!