Spreker over geluk

Zoek je een inspirerende spreker over geluk voor je teamdag, netwerkbijeenkomst of andere gelegenheid?

Nancy Peeters spreker over gelukWaarbij mensen geïnspireerd, gemotiveerd en geïnformeerd weer de deur uitgaan? Dan ben ik graag je spreker over geluk. Want ik heb een passie voor het vertalen van wetenschappelijke kennis over geluk. Het liefst doe ik dat op zo’n manier dat mensen er echt mee aan de slag kunnen. Zo heb je in de praktijk meteen wat aan die kennis.

Een interactieve presentatie, workshop of gastcollege, het kan allemaal. De kennis over geluk die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik met jou en je gasten. Daarbij gebruik ik de kennis en ervaring op gebied van geluk, werkgeluk, geluk in organisaties en beleid op gebied van geluk die ik de laatste negen jaar heb opgedaan.

In overleg met jou kiezen we welke inhoud en invalshoek het beste bij jouw publiek en de bijeenkomst passen. Daardoor zorgen we ervoor dat de deelnemers zich jouw bijeenkomst nog lang herinneren. Zo gaan ze met praktisch gereedschap voor geluk de deur uit. Laten we er een onvergetelijke ervaring van maken!

Als je wilt, kun je mijn boek ‘Het geheim van geluk’ als kado aan deelnemers meegeven, met auteurskorting.

Spreken over geluk deed ik bijvoorbeeld hier:

  • Keynote speaker voor ruim 100 deelnemers van een netwerkorganisatie
  • Op uitnodiging van Theater de Vest (Alkmaar) voor 250 mensen, samen met cabaretier Lebbis
  • Dagvoorzitter van een bijeenkomst voor 100 medewerkers van een organisatie die met geluk aan de slag wil
  • Workshops van een uur op een personeelsdag van een grote welzijnsorganisatie voor groepen van 30 medewerkers
  • Voor verschillende hogescholen en universiteiten als gastdocent

Grote of kleinere groepen, voor allebei is een passend programma mogelijk. Ik denk graag met je mee over hoe we er samen een geslaagde bijeenkomst van kunnen maken, dus neem vrijblijvend contact op:Klik hier

Nog een beetje nieuwsgierig? Kijk hier waar je mij in de media zag.