Over mij

Nancy Peeters

Ik ben psycholoog. Ik schrijf en spreek over hoe je gelukkiger kunt worden en over hoe je dat geluk kunt gebruiken als gereedschap voor een mooi en geïnspireerd leven.

Nancy Peeters portret
Foto: Angelina Carol, Echt in Beeld

Er zijn veel wetenschappelijk bewezen manieren om gelukkiger te worden. Maar ze zijn vaak saai beschreven. En je weet niet goed hoe je ze in je leven moet inpassen. Daarom gebruik je ze niet of hou je ze niet vol en daarom werken ze niet.

Ik heb 5 routes naar geluk ontwikkeld. Ik vertaal wetenschappelijke kennis om gelukkiger te worden naar manieren die wel werken. Met bijbehorende opdrachten, die zo leuk zijn, dat je ze blijft doen. En daardoor zijn ze effectief.

Mensen op weg helpen is wat ik graag doe. En ik ben dol op schrijven. Daarom schreef ik een boek over dit onderwerp: ‘Het geheim van geluk’. En ik spreek graag over geluk. Daar kun je me bij wijze van spreken ’s nachts voor wakker maken.

Heb je een vraag, opmerking of kan ik iets voor je betekenen? Ik kom graag met je in contact.

Volg me ook op Twitter, Facebook of LinkedIn. En vergeet niet om uit te delen wat je hier gevonden hebt.

Ook meer geluk in je leven?

Meld je aan voor de nieuwste gelukstips. Dat is gratis en mèt glimlachgarantie ;-)

 
Deze gelukstips worden meer dan 60.000 keer per jaar gelezen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

3 reacties op “Over mij

  1. hoi hoi.. ik zag je pakje in de supermarkt liggen.. heb het vastgepakt en weer weggelegd.. doorgelopen en toch uiteindelijk weer terug gelopen om het toch mee te nemen.. ( ik werd vrolijk van het muisje) en was zeer nieuwschierig naar de achterliggende gedachte. Aangezien ik op dit moment weinig tot niets kan onthouden moest ik het wel meenemen om zo op je site te kunnen kijken.. ik heb vandaag door jou muisje een blij gevoel gekregen. en ga hier een vervolg aan geven. Ik ga dit delen op een facebooksite die ik met nog twee meiden heb. wie weet wat we nog meer kunnen doen.. het is een heel leuk idee. groeten Jolanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.