Wil je gelukkiger worden?

Wil je gelukkiger worden? Dat kan! Ik heb er een boek over geschreven. Speciaal voor mensen met een volle agenda en een druk leven, die wel een goed resultaat willen. Door één kleine gewoonte aan je leven toe te voegen, wordt je gelukkiger.

Gelukkig worden is best eenvoudig, als je weet hoe dat werkt

Deze snelle methode is gebaseerd op wetenschappelijk onderzoek en de ervaringen van de beste trainers en coaches. Hij kost je weinig tijd én hij werkt. En het is net zo leuk als smikkelen van een lekker puddinkje!

Het boek hierover is bijna af. Het heeft nog maar één ding nodig: proeflezers. Druk bezette mensen die als eerste willen weten hoe je gelukkig wordt. En die mij dan vertellen wat ze van mijn boek vinden. Zodat ik het nóg beter kan maken. Want ’the proof of the pudding is in the eating‘.

Wil jij de eerste zijn die het leest? Binnen een paar weken kun jij een stuk gelukkiger zijn. Probeer het maar, no strings attached.

Wat je moet doen:

 • je vult voor je gaat lezen een korte vragenlijst in om een beeld te krijgen van hoe gelukkig je nu bent
 • je leest het boek
 • je gaat met de opdrachten aan de slag
 • na 4 weken: je vult de vragenlijst nog een keer in, om een goede inschatting te maken van het effect van het boek
 • je bent beschikbaar voor vragen (mondeling/telefonisch of schriftelijk) zodat ik van je kan horen wat je van het boek vond

Als je dat leuk vindt, beschrijf ik je ervaringen in de definitieve versie van dit boek. Zo krijgen anderen een beter beeld van wat ze aan het boek kunnen hebben. En ik ga uiteraard vertrouwelijk om met de informatie die je me geeft.

Wie drie tot vier minuten per dag heeft, kan het programma met gemak in drie tot vier weken afronden. Je leest steeds een stukje en werkt aan het aanleren van je geluksgewoonte.

Wil je meedoen?

Proeflezen is gratis, omdat je mij een groot plezier doet met je feedback. Stuur me een mail via leesmeemetnancy et gmail puntje com (je begrijpt het, ik houd niet van spam!). Dan neem ik contact met je op en krijg je meer informatie. Reageer zo snel mogelijk, want ik zoek 10 proeflezers. Op=op!

PS: je helpt me enorm als je dit bericht deelt via Facebook, Twitter, LinkedIn of mail. Hartelijk dank alvast!

Intussen heb ik de inschrijving moeten sluiten omdat zich ruim genoeg liefhebbers van meer geluk hebben gemeld als proeflezer. Als je de ontwikkelingen rondom mijn boek wilt volgen, meld je dan aan als volger van mijn site, rechtsboven. Je krijgt dan als eerste alle nieuwe berichten per mail.

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor wekelijkse inspiratie en tips voor een gelukkiger leven. Dat is gratis.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

 

 

6 reacties op “Wil je gelukkiger worden?

 1. Hoi!

  Ik heb wel interesse om jouw boek te lezen en om feedback te geven en mijn ervaringen te delen! Lijkt me heel boeiend, interessant en goed voor mijn ontwikkeling en de kwaliteit van mijn leven.

  Groetjes Sonja Montijn

 2. Hallo Nancy, ik wil met plezier je boek lezen en er commentaar op geven. Werk zelf als sprankelcoach en wellicht kan ik jouw ideeën over gelukkig zijn / worden wel gebruiken in mijn praktijk.
  Vriendelijke groet van een overigens (nu al) erg gelukkig mens :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.