Zo. Straks ga je doen wat je écht belangrijk vindt.

in de knijp zittenDit herken je vast. Je vindt van alles belangrijk. Je wilt alles. Nu. En goed. Je weet dat je het nú moet doen. Maar het komt er niet van. Want je hebt er geen puf voor.

Je bent moe, hebt weinig energie. Wil je misschien teveel tegelijk? Er moet ook zoveel.

Een schoon huis, op tijd op je afspraken zijn, leuke dingen doen, ook als het druk is.

Maar wanneer doe je dan wat je écht belangrijk vindt?

Altijd wauw

Wat zou het fijn zijn als je gewoon kon genieten. Lekker de dingen kon doen die je graag doet. Met de mensen waar je het meest om geeft.

Rust. Harmonie. Vriendschap. Schoonheid.

Alles hebben maar dan zonder stress. Weten hoe je dat doet. Zodat je het altijd kunt hebben, zo’n relaxed leven waarin je doet wat jij belangrijk vindt.

De sleutel

Goed, de realiteit is dat het niemand lukt om altijd energiek te zijn. En de een heeft van nature nou eenmaal meer energie dan de ander. En soms gebeuren er nare dingen. Maar je kunt wel leren hoe je meer energie kunt hebben.

Wil je weten wat het verschil maakt? Geluk en positieve emoties. Van positiviteit krijg je energie. Ja, je leest het goed. Niet andersom. Mensen met meer positieve emoties hebben meer puf om te doen wat ze belangrijk vinden. Ze hebben meer succes in het nastreven van hun doelen. Daar worden ze blij van. Het geeft ze nog meer energie om te doen wat ze belangrijk vinden.

Hoe kom je aan meer geluk en positiviteit? Maak van geluk een goede gewoonte, net als tandenpoetsen. Ik leer je graag hoe dat werkt. Zodat jij dat ook kunt. Gelukkiger zijn. En doen wat je echt belangrijk vindt.

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor je tweewekelijkse gelukstip. Dat is gratis en mèt glimlachgarantie ;-)


Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

4 reacties op “Zo. Straks ga je doen wat je écht belangrijk vindt.

  1. Nancy,
    mijn klein geluk is het boekje dat ik net heb geschreven: positief en het geeft me energie. ‘Hoge nood wordt deugd: verhaal van een Crohn-getuige’.
    En ik hoop vooral dat het mensen met Crohn of CU, die door fysieke redenen geen puf hebben, zal inspireren om – door zichzelf haalbare doelen te stellen – zichzelf te verrijken en meer energie te krijgen. Een zichzelf versterkend proces: de ‘klein geluk’-multiplier! :)
    Groeten,
    Kris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.