Wil je ook geluk uitdelen? Start een Geluksclub

Ik ben benieuwd naar wat er gebeurt als de lezers van mijn blog geluk uit gaan delen. Kunnen wij de wereld samen een stukje gelukkiger maken? Daarom nodig ik je uit om een Geluksclub te beginnen.

Deel geluk uit

Intussen weten de trouwe lezers van deze site wel zo’n beetje hoe ze zichzelf gelukkiger kunnen maken. Maarja, is dat waar het in het leven om draait? Geluk uitdelen is misschien nog wel veel leuker. Bonus: je wordt er zelf gelukkiger van!

Win een boek

Laat vóór 15 december 2012 je reactie achter op de pagina over de Geluksclub. Voor het opstarten van de meest inspirerende Geluksclub win je het boek: ‘Het begint met een idee, hoe ideeën de wereld kunnen veranderen’. Zo hoop ik je te inspireren tot nog meer leuke ideeën om de wereld een beetje mooier te maken.

Start direct je eigen Geluksclub

Meer over hoe wat dit is, hoe het werkt en hoe je dit aanpakt, vind je op de pagina over de Geluksclub. Eén tip geef ik je alvast: start direct of plan direct wanneer je start. Want daarmee verdubbel je de kans dat het echt gaat gebeuren.

Veel succes!

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor wekelijkse inspiratie en tips voor een gelukkiger leven. Dat is gratis.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

 

 

3 reacties op “Wil je ook geluk uitdelen? Start een Geluksclub

  1. Toevallig heb ik van de week het idee bij vriendinnen geopperd om een positieve avond te organiseren. Iedereen mag komen die wil, mits ze alleen maar leuke en gezellige dingen te melden heeft en opbouwende hulp geeft.
    Een soort Positieve Vrouwen groep in plaats van Plattelands Vrouwen.
    Die avond komt er, helemaal nu ik jouw blog hierover zie.

      1. Wat een supergaaf idee! Ik weet zeker dat er veel mensen in zoiets geïnteresseerd zijn. Hou je ons op de hoogte? Het zou mooi zijn als meer mensen zo’n initiatief zouden nemen. Misschien inspireer je anderen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.