Eindelijk tijd om nagels te lakken

Hoe is het met je boek?

Ongelofelijk, hoeveel mensen me dat de laatste tijd gevraagd hebben. En niet één met een cynische ondertoon! Zoals je misschien weet, schrijf ik een boek over meer geluk voor druk bezette mensen. Hierin beschrijf ik een eenvoudige methode om meer geluk en positiviteit in je leven te krijgen. En zo’n boek ontstaat niet vanzelf, kan ik je verklappen. Wat een tijd gaat daar in zitten! Vrije avonden, weekenden, feestdagen… het gaat allemaal op aan schrijven schrijven schrijven. En hoewel ik van schrijven houd, is het nu ook wel even genoeg. Even pauze!

Geluk, en snel een beetje!

Vandaag heb ik een conceptversie van mijn boek doorgemaild aan proeflezers. Allemaal geïnteresseerde mensen die graag gelukkiger willen worden, en wel snel een beetje! Ze lezen het boek zoals het nu is, zodat ze me kunnen vertellen of het werkt en waar het beter kan. Over vier weken heb ik hun reacties binnen. Dan kan ik hun feedback verwerken en eindelijk de definitieve versie van mijn boek afmaken.

Eerst even van het leven genieten

In de tussentijd liggen er genoeg klussen op me te wachten: de site kan mooier en beter, ik ga gastbloggen op andere sites en ik moet uitzoeken hoe ik zelf een boek ga uitgeven. Want dat ik het zelf ga doen, dat staat vast. Daar leer je namelijk het meeste van. En dat is me veel waard.

Maar voor ik dat allemaal ga doen, ga ik eerst even van het leven genieten. Even lekker niks, of bijna niks. En daar van genieten. Je gaat dus even niet zoveel van me horen, hier. Eindelijk tijd om mijn nagels te lakken. Knalpaars!

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor wekelijkse inspiratie en tips voor een gelukkiger leven. Dat is gratis.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

 

 

Eén reactie op “Eindelijk tijd om nagels te lakken

  1. Lieve schat een boek schrijven kun je even wegleggen maar ik ben vrachtwagenchauffeur en aan het einde van de dag moet mijn auto leeg zijn, dus kan ik dan niet even een moment voor mezelf nemen.
    Maar aan het einde van de dag begin van de avond als ik leeg ben voel ik me altijd blij en gelukkig dat het weer is gelukt binnen de wettelijke rijtijd
    Dus met drukte en stress met weinig tijd voor privé kun je ook gelukkig zijn
    Keesjan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.