Kou, keelpijn en kachel aan, maar niet ongelukkig

iets moois makenDe ‘k’ is weer in de maand. De ‘k’ van kou, keelpijn en kachel aan. Brrrr….. Rillend zat ik met mijn dikste vest op de bank, mezelf een potje zielig te vinden omdat ik een knots van een verkoudheid voel opkomen. Op zoek naar medelijden zette ik een klaagbericht op Facebook.

De pech van geluksgoeroe zijn, is dat het erg lastig is om ergens lang ongelukkig over te blijven. Mijn klaagbericht stond er net een paar minuten op, toen ik me realiseerde dat ik helemaal geen zin had om de hele avond te klagen. Dus klapte ik mijn laptop open en deed wat ik het liefste doe: schrijven over hoe je gelukkiger wordt.

Dat scheelt stukken. Ik heb nog steeds keelpijn. Ik typ steeds naast de letters. En nu begin ik ook nog te snuffen. Maar het boeit me niet meer. Want ik ben iets moois aan het maken. Iets leuks aan het doen waar ik energie van krijg en blij van word. Mijn energiebron werkt als een prima anti-gif tegen de verkoudheid. Lekker puh.

Wat doe jij eigenlijk als het even niet meezit?

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor je tweewekelijkse gelukstip. Dat is gratis en mèt glimlachgarantie ;-).


 

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

5 reacties op “Kou, keelpijn en kachel aan, maar niet ongelukkig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.