Over hoe je even helemaal weg kunt zijn

Even bijkomen in de pauzeIn de pauze van mijn werk ga ik graag even buiten zitten. Zeker als de zon schijnt, vind ik dat heerlijk. Dan doe ik iets om even helemaal los te komen van het werk.

Het liefst doe ik iets waardoor ik even helemaal in het hier en nu kan zijn. Het bevalt mij prima om even wat te tekenen of te fotograferen, maakt niet uit wat. Want dat dwingt me om te kijken én te zien. Zo kan ik de rest van de wereld even helemaal vergeten.

Wat doe jij om even helemaal weg te zijn?

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor tweewekelijkse inspiratie en tips voor een gelukkiger leven. Dat is gratis.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

 

 

5 reacties op “Over hoe je even helemaal weg kunt zijn

      1. Absoluut heel leuk, maar dat vindt mijn werkgever niet goed. :) Past bij ons niet in het werk. Maar ik geniet best van de dingen om me heen hoor. Vanaf mijn werkplek heb ik een fantastisch uitzicht over de bossen van de Veluwe en dat is op een zonnige dag ook geen straf.

  1. In de pauze ga ik vaak een half uur wandelen met collega’s in het mooie bos achter ons kantoor. Dat is heerlijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.