Rotklussen leuk maken, kan dat dan?

Ik was lekker bezig: energiedieven onschadelijk gemaakt, energiebronnen volop in gebruik, alle ruimte om van het goede in het leven te genieten. Full steam ahead, captain!

En toen begaf mijn droger het. Voor de derde keer in een paar maanden. Hij was nog maar anderhalf jaar oud. Het duurde nog minstens een week voor hij gemaakt zou zijn.

Super balen, zeg, want het scheelt me heel veel tijd als ik niet alle was hoef op te hangen. Dit voelde echt als zand in de molen. Want ik was lekker op dreef, met het schrijven van dat boek van me. De laatste versie kwam steeds dichterbij. Nu ging er ineens een groot deel van mijn vrije tijd op aan het ophangen van sokjes en sokken. Aaaarch… Over tegenslag gesproken, zeg!

Het kostte me teveel tijd, dat gedoe met de was. Maar ik gaf me niet gewonnen. Ik maakte het me gezellig door keihard mee te zingen met de radio. En daar moest ik dan weer smakelijk om lachen.

Wat doe jij eigenlijk om rotklussen leuk te maken?

Ook meer geluk in je leven?

Meld je dan aan voor tweewekelijkse inspiratie en tips voor een gelukkiger leven. Dat is gratis.

Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

 

 

7 reacties op “Rotklussen leuk maken, kan dat dan?

  1. Ik kom elke dag bij klanten over de vloer,om dan hele aria’s te zingen is ook wat hé? Ik denk dan aan hoe het vanavond thuis weer zal zijn en is de dag zo om! Weer een rorklus opgelost!

  2. Als ik rotklusjes moet doen, zet ik het keukenwekkertje. Als het alarm gaat, besluit ik vaak om toch nog 10 minuutjes door te gaan, dan is het af. Op die manier weet je vooraf dat het niet te lang zal duren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.