Pak hier je gratis glimlach

Waar je gelukkig van wordt? Onder andere van gelukkige mensen om je heen, wat voor een ander doen. Maar vooral van actie. Iets doen. Nu.

Pak hier je gratis glimlach

Dus:

Print* dit plaatje op een A4. Hang het op plekken waarvan jij denkt dat mensen er wel een glimlach kunnen gebruiken. Geef zelf het goede voorbeeld: scheur een glimlach af en deel ‘m uit. Mail ‘m aan iemand die wel een opkikker kan gebruiken. Deel ‘m op Twitter, Facebook, Pinterest.

Maak jij graag mensen blij? Ik hoor graag wat er gebeurde.

* Makkelijk printen doe je door met de rechtermuisknop op het plaatje te klikken en te kiezen voor ‘afbeelding afdrukken’.

Ook meer geluk in je leven?

Meld je aan voor de nieuwste gelukstips. Dat is gratis en mèt glimlachgarantie ;-)

 
Deze gelukstips worden meer dan 60.000 keer per jaar gelezen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

16 reacties op “Pak hier je gratis glimlach

  1. Dank je Nancy en je lieve zoontje, ik geef jullie er ook een..
    En een van mijn kleine meisje Mila van 15 mnd. Zij deelt ze de hele dag..ZO lief!

    1. Heb zo iets al eens op mijn werk gedaan idd, had ik kaartjes in postvakken gedaan met een pluim voor harde werken en goede inzet. daarna ook nog eens uitdeel briefjes gemaakt met lieve woorden, zoals topper, kanjer, omdat jij jij bent. Deze in de koffiekamer op gehongen zodat collega’s deze konden mee pakken. gevolg: anoniem zomaar een briefje met lief woordje of zinnetje op je beeldscherm geplakt was. Idee is later ontstaan om iedere maand een pluim uit te delen in het nieuwsblaadje. Je kon dan naar de maker van het nieuwsblaadje een pluim opsturen namens een persoon, een woongroep of disipline, aan een ander persoon, disipline of woongroep. ( bijvoorbeeld: A. we zijn blij dat jij ons altijd in nood komt ondersteunen) Dit was in een instelling voor verstandelijk beperkte

      1. Nou, wat een leuke ideeën heb je, zeg. Misschien verwerk ik er nog eens een in een gelukstip, dan kunnen meer mensen er van mee profiteren. Zal een mooie, positieve bijdrage aan de werksfeer zijn geweest!

  2. ik moest al glimlachen bij het zien van het plaatje..en op mijn werk kunnen ze wel wat “lachjes” gebruiken! na de vakantie zal ik ze eens laten schrikken…hahahhah fijne feestdagen, gr Edith

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.