Zorg dat er mooie dingen gebeuren

Make good things happenMake good things happen

Je kunt het geluk een handje helpen.

De makkelijkste manier om gelukkiger te worden, is door anderen gelukkiger te maken.

Doe kleine dingen. Help iemand. Luister. Steek je hand uit.

Zorg dat er mooie dingen gebeuren.

En, welk klein ding kun jij voor iemand doen?

Ook meer geluk in je leven?

Meld je aan voor de nieuwste gelukstips. Dat is gratis en mèt glimlachgarantie ;-)

 
Deze gelukstips worden meer dan 60.000 keer per jaar gelezen.
Ik ga zorgvuldig om met je gegevens: geen spam of gedoe. Wel meer geluk.

8 reacties op “Zorg dat er mooie dingen gebeuren

  1. Hi! Ik heb besloten meer aan anderen over te laten ipv maar alles zelf willen doen. Daar wordt een ander ook weer gemotiveerder van.

  2. ik moest erover nadenken hoe mijn geluk een handje geholpen kan worden.
    Als iemand mijn hulp nodig heeft, geef ik deze. Als ik hulp nodig heb vraag ik erom. Heeft iemand een luisterend oor nodig dan krijgt hij/zij deze. Ik ga opzoek naar iemand die naar mij wilt luisteren. Ik steek mijn ene hand uit als iemand die nodig heeft en pak met mijn andere hand een uitgestoken hand aan die ik nodig heb. ik geef, daar wordt ik blij van, iemand anders kan aan mij geven die kan daar blij van worden. Geluk wordt over en weer ondervonden en bij die gedachten ga ik al glimlachen. Nancy dank je wel voor jouw inzichten. :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.